Standard

   - 2014-09-19 † 11:00:00 -

Standard för oss mediaelever som har fått kameror med vinklingsbar display måste nog vara alla dessa selies, ingen är speciellt seriös heller spm ni kanske kan se. Men det är härligt med lite roliga bilder, när man sen vänder på kameran för att kolla på bilden så börjar man garva allihopa för att man ser ju inte rikitigt klok ut, haha... Men man måste ju bjuda på sigsjälv också annars är det ju inte ens roligt. Brukar ni ta mycket oseriösa selfies?



Träning

   - 2014-09-18 † 11:00:00 -

Träning är något som är viktigt för att man ska må bra, för att kroppen ska fungera som den ska måste man äta rätt och röra på sig dagligen, vilket är något jag har fått upp ögonen för på senaste tiden. När man börjar på gymnasiet får man studentrabatter på mycket saker och då fick jag träningskort av mamma på 1life, sen dess har jag insett hur kul det är att träna. Förut var träning mer något jobbigt som jag helst höll mig borta ifrån. Jag kunde gå runt Höglandssjön med mamma någon gång ibland, men mer än så var det oftast inte. Men idag förstår jag inte hur jag kunde tycka så... Nu är något jag ser fram emot varje dag är att få åka till gymmet. Det känns verkligen jätteskönt att jag insett det och jag hoppas även att fler av er gör det också. Tränar ni på något sätt?



iPhone 6

   - 2014-09-17 † 11:00:00 -

Den 26e september släpps iPhone 6 här i sverige och jag är såååå taggad för jag har varit utan mobil nu sen en månad tillbaka, jag har klarat mig med min iPad för att vänta på 6an. Vi ska förhandsboka den på natten mot fredag 00.01. Men jag vill bara säga det att jag är inte bortskämd på något sätt! Vi kunde ha köpt en ny mobil när min gick sönder, men mamma sa att om jag kunde vänta så kunde vi fixa 6an med ett abonemang som gör också att man betalar av mobilen över 1 eler 2 år (vet inte riktigt hur det funkar). Men nu kommer den iallafall släppas och jag är så lycklig över att jag äntligen kommer att få ha en mobil igen, så som jag har längtat!



Autumn

   - 2014-09-16 † 11:00:00 -

Bilder härifrån
 



Happy

   - 2014-09-15 † 09:13:42 -

Ibland har man sjukt tur! Vilket jag hade idag, min första lektion som i vanliga fall började 9.40 var inställd så jag börjar alltså 10.50, hur skönt är inte det??!?! Passade därför på att sova en halvtimme extra och sen kollade jag även på lite videos på youtube medan jag sminkade mig. Plockade även fram kameran och tog några hederliga selfies och laddade in de på min MacBook Air som jag inte har använt på senaste men idag kände jag för det, så nu sitter jag här och käkar frukost samtidigt som jag fixar ett blogginlägg, jätteskönt att ha det färdigt redan. Om jag hinner ska jag försöka fixa ett tidsinställt tills imorn. Hur har eran dag varit såhär långt?



Nytt på G

   - 2014-09-10 † 08:00:23 -

Igär satt jag och redigerade en video som jag spelade in för ett tag sedan, och den kommer laddas upp på youtube under dagen sä jag tycker att ni alla ska hålla koll på min kanal, ni hittar den HÄR.



Lättroade

   - 2014-09-05 † 07:29:42 -


Haha vad lätt roade man kan vara på tråkiga lektioner..!

Idag är det fredag och som jag har längtat! Fredag är en sååå skön dag, slutar 13.30 vilket är underbart skönt. Har bara media-ämnen idag vilket också är underbar kul, för då får man göra det som är roligt. Vad ska ni göra idag?



Tangentbord

   - 2014-09-04 † 22:51:41 -


På min skola har vi fått iPads att jobba med, och idag fick vi ett tangentbord till dom. Det känns typ som ett tangentbord till en MacBook, fast mycket mindre och det är bara det att jag skriver fel på åäö hela tiden... Men annars verkar det sjukt bra! Det är mycket bättre kvalité på det här än det som de nuvarande 2or och 3or har eftersom att det är ett i gummi som mest bara har krånglat.

Jag har såklart nu laddat ner blogg.se appen så att jag ska kunna blogga smidigt när jag får tid över eller så, men jag märkte dock att det finns en ganska stor nackdel med appen, och det är att man kan inte vrida på skärmen så att man får det liggande... Är det bara mig det är så för eller är appen verkligen så? För om den är så är det himla synd eftersom att det gör det hela lite krånligare, då jag måste ställa uoo iPaden i tagentbordet som är till för att iPaden ska "ligga" ner....  Men det blir säker bra i alla fall! Vad har ni gjort idag?

Jag vet att övre stycket är fuckat men jag kan inte fixa det från appen, jag vet inte vad som är fel så det får vara så tills vidare...




Kattunge

   - 2014-09-03 † 12:00:00 -

 



Rutiner

   - 2014-09-02 † 11:15:22 -

Nu när skolan har börjat tänkte jag att jag även skulle börja få in lite rutiner i bloggen, för nu på senaste hade den ju bara stått och dammat... Tänkte sätta upp en "gräns" på att det ska minst komma upp ett inlägg per dag men gärna några fler. Variation är viktigt, därför hade jag tänkt blanda alla mina idéer, sen hade jag görna viljat veta vad ni vill läsa om, därför får ni gärna kommentera vad ni vill läsa om eller se för typer av bilder så ska jag göra allt jag kan för att upfylla alla era önskemål!