Vem är då Julia?

   - 2015-09-30 † 10:00:00 -

Hej och välkomna! Jag antar att ni är lite nyfikna vem jag är så jag tänkte berätta det för er här och nu. Julia heter jag och är en 17 årig tjej som bor i en liten stad i norrland. Jag har ganska precis påbörjat mitt andra år på min gymnasielinje, estetik och media. Det är en linje som jag triva riktigt bra med, den är även högskoleförberedande vilket är grymt för mig som inte är säker på vad jag ska göra med mitt liv.
 
På fritiden sysslar jag med en rad ganska blandade saker. Jag båder rider, vilket jag gjort i 14 år, fotograferar och redigerar samt spelar en del dataspel, för det mesta CS:GO eller League of Legends. Smink och skönhet är även ett stort intresse för mig. Men nägot man inte får glömma är att jag spenderar mesta delen av min resterande fritid med min underbara pojkvänn. Jag är som person öppen och ärlig, nästan lite för öppen... Haha... Det är nog kanske därför som jag alltid har bloggat. Jag kan inte hålla mig borta, jag pausar men kan inte hålla mig borta länge. 
 
Här i min blogg kommer du få ta del av allt. Jag är mig själv här på min blogg och kommer att dela med mig av mitt liv. Jag hoppas att du vill fortsätt att ta del av min vardag.
 
 
 Lite nytt

   - 2015-09-29 † 21:33:05 -

Hejsan på er! Vad tror ni om en comeback? Ska jag vara helt ärlig så har jag saknat blogg.se ritkigt mycket... Det är en speciell kärlek till designfunktionen här! Jag älskar verkligen att sitta och koda i flera dagar och pyssla i Photoshop, så därför tog jag tillfället i akt när jag ändå låg hemma och var sjuk att förnya lite i designen. Det blev kanske inte det mest avancerade men, aja... Senare när jag har lite tid ska jag även rensa bland kategorierna och döpa om dom. Få lite mer stuktur med andra ord. 
 
Förresten! Jag har den där irriterande annonsen ovanför inläggen... Har ni det också så? Men jag behöver er hjälp att få bort den! Jag vet verkligen inte hur man ska göra och jag har inte fått något vidare svar från blogg.se heller... GAAHHH... Jag få panik på den... Hjälp?
 
Hoppas vi ses mer! Glöm inte att kommentera lite vad ni skulle vilja läsa här! Jag kikar självklart in din blogg och lämnar ett litet avtryck som tack.