Bingolotto

   - 2014-04-20 † 22:55:30 -

Tidigare i veckan fick jag en bingolott av mormor, så då tänkte jag varför inte åka å spela med farmor å farfar? And I did. Tro det eller ej, jag fick till och med bingo! Fast de var såklart snålaste vinsten, 2 sverigelotter.. Men va tusan, jag vann ju i alla fall! Men nu har jag tagit plats i bäddsoffan med farfars lilla dator och kollar lite på bloggar, vad gör ni en sånhär söndags kväll?



Kissemeow

   - 2014-04-13 † 18:11:26 -

Här är 3 bilder som jag tog på Stig tidigare i veckan. Han är så mysig lillpajken min.. Förövrigt så har både han och Smulan varit utanför båran lägenhet för första gången igår. När vi köpte dom fick vi med varsin sele till dom så vi gick ut med dom en sväng igår vilket var mycket spännande. Stig blir som en lite krypskytt haha, sen har han lite "hängfläsk" som släpar i backen när han går så.. Nej men nog om min katt nu, jag vill gärna höra något om erat djur eller varför inte någon kompis djur som ni tycker lite extra om? Tell me please!



Gone

   - 2014-04-06 † 16:50:05 -

Jag har tydligen tagit en paus. Jag vet inte vad som hände men det var så det blev.. Under denna tiden har det hänt massor av saker. Nationella har börjat, har träffat några nya friends och en speciell person som har kommit mig mycket nära <3 
 
Som grädden på moset har jag även fått en kisse vid namn Stig (hur coolt namn är inte det?!). Lillebror fick också en katt så nu har vi 2 lurviga filurer hemma hos oss. Som ni kanske kunde räkna ut är ju min sötast, hallå liksom? Men i alla fall, under 2 helger har jag kört apmycket epa aka. lilltrucken så därav har jag spenderat 1300kr på bensin.. BAKSLAG! Skit också.. Men aja, om ni har tur kanske ni får nått spontant inlägg ibland, eller varför inte en video på youtube? Vi ser väl. Ha de gött!
Stig my hero