Ny video!

   - 2015-10-20 † 15:47:22 -
Söndagsmys

   - 2015-10-19 † 09:57:25 -


Gårdagen spenderades med denna sötnosen. Provade ett nytt bett på en tur ut i skogen, men det gick faktiskt riktigt bra! Det var faktiskt första ridpasset själv med Myggan och det gick jättebra, var beredd på att hon skulle testa mig men det var faktiskt inte så farligt. Nu är den här!

   - 2015-10-16 † 12:11:00 -

 Produktiv

   - 2015-10-14 † 20:42:43 -

Idag har jag verkligen trotsat min förkylning. Jag stannade hemma idag för att krya på mig extra, men passade ändå på att spela in 2 stycken videos till min youtube-kanal. Vad hände där liksom?? Men det känndes riktigt roligt, de är både redigerade och uppladdade. Den första videon kommer att publiceras på fredag, hoppas ni är taggade!
 Nu är det bestämt!

   - 2015-10-12 † 20:29:50 -

Nu har jag med er uppmuntran bestämt mig för att jag ska prova youtube! Ni får jättegärna gå in där och följa mig så ni ser när jag lägger upp en video. Kanalen hittar ni HÄRTack så mycket ni är bäst <3
 2 hästar senare

   - 2015-10-11 † 16:24:51 -

Hej på er vänner! Hur är det med er idag? Själv mår jag alldeles toppen. Dagen började i min pojkvänns famn, underbart! Därefter släpade vi oss upp för att äta amerikanska pannkakor till frukost som pappa hade gjort. Det var verkligen gott kan jag meddela!
 
Resterande av min dag fram till idag har spenderats i stallet. Jag började med att rida ett lite lättare pass på Rooney som är min nuvarande medryttarhäst. Men eftersom han ska flytta ganska snart var jag och provred en annan häst som heter Myggan. Hon är en aningen mindre men himlarns söt! Så vi får se vart det leder, ska prova henne ett par gånger till iallafall! Vad har ni haft för er idag?
 Ibland måste man ha lite roligt

   - 2015-10-10 † 12:30:00 -

Tänkte dela med mig av en låt som jag tycker är ganska så rolig, den gör en på bra humör och man vill bara danska när man hör den. Upp och danska nu det är ju lördag!!! Youtube?

   - 2015-10-10 † 00:23:00 -

Jag har länge gått i tankar om att skaffa en youtube-kanal. Jag gjorde en del videos tidigare, men så fort någon kommenteradade i skolan att de sett en av mina videos gjorde jag den privat direkt och gjorde inte nån video på flera månader... Jättedumt egentligen då jag älskar att både filma och redigera videos! Men sen känns det även som att alla andra är ju så otroligt duktiga och har så grymt mycket bra utrustning, medan jag har min kamera, stativ och dagsljuset... Vad tycker ni? Ska jag ge det en chans eller borde jag låta bli?
 Grilpower

   - 2015-10-09 † 11:00:00 -

Jag har länge undrat, vad hände med girlpower? Vi tjejer är så otroligt konstiga ibland, jag trodde att vi skulle vara dom som stöttar varandra och verkligen har varandras ryggar, men ändå så är de falskaste personerna du kan hitta, tjejer. Vi går bakom ryggen på varandra, snackar skit hit och snackar skit dit. Det är inte alls som killar. Visst dom kan också bete sig minst lika illa men detta betende förekommer främst bland tjejer, lika gärna som det finns underbara tjejer som inte alls är såhär också - tolka mig inte fel!
 
När jag växte upp var det mycket girlpower. Men ska jag vara helt ärlig så tror jag den är helt försvunnen. För det mesta betyder tjejer bara drama... Det är riktigt tråkigt att det ska vara så. I min åsikt ska vi alla stötta varandra och inte försöka att förstöra för varandra. Glädjas när det gå bra och ge varandra en spark i baken i rätt riktning när det går mindre bra. Vad säger ni? Märker ni av det som jag beskriver eller är det bara jag som råkat ut för det? 
 Torsdagen

   - 2015-10-08 † 21:07:52 -

Idag har verkligen varit en skön dag! Började lite segt dock med matte och ett fyspass nere på Fjällräven center. Sen var det bara engenska 6 som stod på schemat innan hemgång. Då tog jag moppen hem till mormor, la mig i soffan och däckade ganska så direkt.. Haha typiskt, men det var rätt så skönt faktiskt! Käkade middag med henne och åkte därefter hem för att kanske så direkt åka med Therese till Max för hon skulle äta. 
 
Kvällen spenderades i stallet och även hemma hos mig, vi bara myste och drack varm choklad. Zoya, Thereses hund, fick även följa med in och man kan säga att min katt Stig fick sig en överraskning när han mötte oss i dörren och hon var först in... Stackarn! Men det är alltid lika kul att få träffa Theres, underbara människa! ♥ Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig! Berätta gärna i kommentarerna vad ni hade för er.
 Katten som inte ville bli kastad över kanten

   - 2015-10-07 † 12:00:00 -

Canon EOS 700D / Tamron 70-200mm f/2.8
 
Måste bara visa er denna underbart roliga bilden på min mamma och en av våra katter. Jag skulle fota mamma på balkongen en dag bara för att prova ett objektiv, då kommer Smulan ut och ska bestämt vara med så mamma plockar upp henne. Det hon inte inser förens det är försent är hur högt upp det faktiskt är, i samma sekund greppar hon grapaktigt tag i mammas axel för att inte falla ner. Hur roligt ser det inte ut?Hello autumn

   - 2015-10-06 † 08:00:00 -

Bilder härifrån
 Testar mascara

   - 2015-10-05 † 10:00:00 -

Jag fick hem en ny mascara för ett par dagar sen, testade den och WOW! Jag visste inte vad jag hade för förväntningar eftersom att jag fick den av mormor som hade beställt den från nått blad hon fick hem. Den kommer då från Yves Rocher och heter volume elexir. SER NI HUR LÅNGA MINA FRANSAR BLEV?! WOOOW. Den ger inte så mycket volym men längd. Är ni ute efter en mascara som ger mycket längd är denna verkligen något för er!Bloggtips

   - 2015-10-04 † 11:00:00 -

Hittade för ett par dagar sen ett superbra inlägg! Det var en del bloggtips som jag verkligen tyckte var bra. Det är tips som jag själv måste tänka mer på, därför tänkte jag även dela med mig av det till er! Ni hittar inlägget HÄR. För er som har en blogg eller kanske är sugen på att skaffa en så tycker jag verkligen att ni ska ta er tiden att läsa dom där tipsen. Ni som har en blogg får gärna länka den i kommentarerna så ska jag kolla in den!Bloggschema

   - 2015-10-03 † 11:07:15 -

Nu har jag gjort mig ett bloggschema som jag ska försöka gå efter i bästa möjliga mån. Det känns som att ett schema kan hjälpa mig att hålla igång bloggen ifall jag kommer i en svacka. Om ni har något speciellt som ni vill att jag ska göra ett inlägg på så är det bara att lämna en kommentar så ska jag se om jag kan ordna det. Det kan vara allt från bloggdesignstips, fototips eller andra tips. Någonting ni kanske vill ha min åsikt om? Det kan vara precis vad som helst! Ös på med förslag, inga är för konstiga eller udda!!Familjemys

   - 2015-10-02 † 12:00:00 -

Igår spenderades kvällen med lilla familjen + en kompis till mamma. Vi gick på hockey, hör och häpna, jag har aldrig tidigare varit på hockey... Jag har kollat en del hemma, men jag har aldrig åkt för att se matchen live. Som grädden på moset så vann Modo med 5-0 mot HV71. HEJJA!! Riktigt kul var det faktiskt, kanske kommer gå och kolla lite fler gånger, vem vet? Hejjar ni på något hockeylag? Eller är ni som mig som håller sig ganska utanför och inte är så insatt.
 Fått hat i 2 år, varför händer ingenting?

   - 2015-10-01 † 10:16:44 -

Någonting jag inte förtår mig på, är den nya designfukntioen på blogg.se. Jag minns när den kom, alla var förvirrade och fattade inte speciellt mycket av den. Som tur var fanns det en möjlighet att fortfarande använda den gamla versionen av designfunktionen. Vad jag vet var det inte riktigt någon som tyckte om ändringen, så är det nog fortfarande. 
 
Jag hittade nämligen ett inlägg som blogg.se själva publicerade 2013 när dom släppte (tror jag) uppdateringen. Jag gick igenom kommentarerna lite snabbt, ingen bra kommentar hittade jag. Det här kom jag att tänka på när jag nu i flera dagar suttit och försökt göra en ny design till bloggen, men det går verkligen inte! Jag får verkligen inte till någonting. Sen när jag väl får till det, loggar jag in på min stationära dator och då ser allt lika konstigt ut som det var när jag började... Suck... 
 
Det jag vill säga med det här inlägget är att jag behöver HJÄLP! Känner mest att den nya designen är långt bort just nu, samtidigt som det är något fel i min nuvarande design som gör att jag får en annons mellan det översta inlägget och headern... Så finns det någon som vill hjälpa mig så skulle jag vara evigt tacksam! Sen vill jag även be blogg.se att efter 2 år av hat, göra en ändring mot det bättre och ta tillbaka den gamla designfunktionen! Är ni med mig?