Lucka 1

   - 2014-11-30 † 09:00:00 -

För att vara med och tävla måste du skriva vad du tycker är bäst med julen, samt lämna din e-postadress så att du kan få koden ifall du vinner.
 
För extra chans att vinna:
Gilla Becca Design på facebook - (www.facebook.com/beccadesign)
Följ mig och Becca Design på instagram - (juliiiathebest) (beccadesign_se)
Länka tävlingen i ett inlägg på din blogg
 
Vinnaren dras slumpmässigt med hjälp av random.org



iDiwa.se

   - 2014-11-27 † 20:09:00 -

 
Mobilskal är något som jag tycker är svårt att hitta fina, men en sida som är en av mina favoriter är iDiwa.se. Där har de riktigt snygga skal samt bra kvalité. Jag fick något skal därifrån av en kompis till mig och jag är riktigt nöjd med det! 
 
De har inte bara mobilskal heller, de har också skal till iPads, laptop tillbehör, touch vantar och mycket mer! De har inte bara bra och fina produkter, de har även riktigt bra priser! Det är något som jag som student uppskattar riktigt mycket när jag ska köpa nya skal till min mobil eftersom att jag inte har så mycket pengar över varje månad... Men jag tycker verkligen att ni ska gå in där och beställa, eller i alla fall kolla. Länka gärna om du hittar något favoritskal.
 



Mizzy.se

   - 2014-11-25 † 10:00:00 -

Mizzy.se är en sida där de säljer främst löshår men även en del lösögonfransar, håraccessoarer och andra tillbehör till håret. De har både äkta löshår och syntetiskt hår i MASSOR av nyanser. De har även dip dye och annat roligt, defenetivt nånting jag skulle rekomendera om man inte är säker på om man vill färga sitt eget hår. Jag älskar långt hår och skulle gärna ha längre, men jag är inte den som gärna lägger flera tusen på löshår, därför  är Mizzy en jättebra sida för de har inte alls så höga priser som många andra. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in det ifall ni är sugna på löshår för riktigt bra pris!
 
 



Min bästa vän ♥

   - 2014-11-21 † 15:33:15 -

Foto: Sandra Jonsson



Hjälp mig!

   - 2014-11-19 † 10:00:00 -

Jag har nu bestämt mig för att lägga ut en lucka varje dag från första december fram till jul eftersom de flesta ville det. Men då behöver jag också eran hjälp! Jag har själv lite idéer till luckor, men jag behöver betydligt fler, så jag behöver alla tips jag kan få från er! Jag gör detta för eran skull och för att det ska bli roligt och något lite mer speciellt i år, men för att kunna genomföra det behöver jag all hjälp jag kan få! Tack på förhand, ni är bäst ♥



Julkalendern

   - 2014-11-18 † 12:00:00 -

Jag har funderat lite på dethär med julkalendern jag tänkte ha, antingen så blir det 1 lucka varje dag fram till jul med tips, tävlingar och annat roligt, eller om jag har 1 lucka varje advent med nå tävlingar och annat kul. Vad tycker ni, vill ni ha en varje dag fram till jul eller en varje advent? 



Fördelar med att vara sjuk

   - 2014-11-17 † 19:07:07 -

Det finns både för och nackdelar med att vara sjuk, nackdelarna är ju såklart att man mår dåligt, vad annars liksom? Men fördelarna (iallafall om man bor hemma eller med någon) är att man oftast blir ompysslad. Idag kom mamma hem på lunch, med sig hade hon en liten Haribo påse och halstablett samt en påse Yup. Hon gjorde lunch åt mig och gav mig glass till "efterrätt", hur lyxigt är inte det liksom? Sen för någon timme sen får jag ett sms från hennes kille som undrar ifall jag ville han något och jag svarade att Snapple eller AloeVera dryck och en chokladkaka hade varit snällt, sen när han kommer fick jag både 2 AloeVera drycker, 1 Snapple, choklad och chips, kan det bli bättre? Måste säga att jag lev som en sjuk kung med min katt som har legat bredvid mig exakt hela dagen och kollat på modern family med mig. Brukar ni få något extra när ni är sjuk?



Ny video

   - 2014-11-17 † 14:12:24 -

 



Slappis

   - 2014-11-16 † 23:05:33 -

Idag har varit en riktigt slapp dag. Vaknade bredvid mitt hjärta som sen gick och gjorde frukost till mig medan jag vaknade till och klev upp, hur gulligt är inte det? Åkte lite senare hem för att mamma behövde tvätten min, tryckte sedan igång datorn för att spela lite cs (counter strike), följt av mat och slappande i soffan med mamma och popcorn. En bra söndag enligt mig! Hur har eran söndag varit?



Winter

   - 2014-11-15 † 14:22:15 -

Bilder härifrån



Fredagkväll

   - 2014-11-14 † 07:34:00 -

 
Idag är som onsadg, bästa dagarna på veckan i skolväg. Har bara medialektioner idag, det vill säga digitalt skapande och medieproduktion. Första timmen är medieproduktion och då ska vi börja ett arbete med en reklamfilm om polkagrisar vilket faktiskt ska bli riktigt kul ifall jag och Kalle får till resultatet så som vi har tänkt. Slutar sedan 13.30 och då ska jag hem och bara slappa, kanske blir så att jag redigerar de sista bilderna på Molle, men det får vi se.
 
Kvällen spenderas sen med min finaste pojk, han jobbar över ikväll så han plockar upp mig efter jobbet så ska vi hem till hans pappa och äta middag. Senare på kvällen far vi antingen ut ch träffar lite kompisar eller bara slappar, han ska upp tidigt på lördagmorgon så vi blir nog inte ute nå speciellt länge. Men nu måste jag röra mig ut för Pontus, en av mina bästavänner, kommer snart och plockar upp mig på väg till skolan. Vad ska ni göra idag/ikväll?



Molle

   - 2014-11-13 † 21:15:00 -

Här är två bilder från när vi fotade Molle, Sandras hund, igår. Eftersom snön som låg så fint försvann här om dagen så är det himla tråkiga färger i bilderna, men det får gå bra ändå. Var roligt att fota nånting lite mer serriöst än vad jag brukar göra på fritiden. Bilderna blev helt okej, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om redigeringen, jag lär säkert göra om det på något annat sätt senare så får ni hjälpa mig vilket som passar bilden bäst! Vad tror ni om det?



Nu drar vi igång

   - 2014-11-12 † 16:28:16 -


Nu drar vi igång bloggen igen, har saknat att ha någon stans att dela med mig av mitt liv och mina bilder. Tänkte försöka få ihop en julkalender i år men roliga luckor, ni får gärna kommentera något ni skulle vilja se i en julkalender så ska jag skriva upp allt och se hur många jag får ihop, för jag behöver ju 24 för att få ihop en julkalender. 

Idag slutade nästan alla på hela skolan jättetidigt pga, utvecklingssamtal och vi fick sluta 11.00, eftersom jag då hade mitt förra veckan så kunde jag bara fara hem idag! Jag åt lunch på skolan först innan jag fick skjuts av Eric hem, men ändå det var otroligt skönt att vara hemma redan vid 12. När jag kom hem så slappade jag bara lite innan jag fick sms från Sandra som frågade om vi skulle fota lite, självklart sa jag ja och några minuter senare stod hon utanför mig med sin hund Molle som vi fotade tills mina fingrar frös till is... Några bilder fick jag och tänkte lägga upp senare när jag redigerat några. Håll utkik!