Sportlov och new in

   - 2014-02-28 † 23:26:05 -

Igår satte jag mig på ett flyg ner till Göteborg. Här ska jag spendera mitt sportlov. På söndag ska jag till scandinavium för att kolla på Göreborg horse show samt gå på mässan. Men idag åkte jag och Madde (Rebeccas (pappas fru) mamma) in till stan för att gå i lite affärer innan vi skulle gå på bio. 
 
Jag hittade då detta ↑ ett par byxor som för övrigt är otroligt sköna, på Tessie för 399:- och även en tröja på Ginatricot för 199:-. Åh typ ett av dom bästa köpen på länge! Om ni bor/är i Göteborg tycker jag att ni ska kika in på Tessie och Gina för att kika på deras fina kläder! Btw, om jag har någon/några läsare här ner i Götet som kanske också ska till Scandinavium på söndag får ni gärna komma fram och säga hej om ni ser mig! (:



Candle

   - 2014-02-26 † 12:00:00 -

Hej hopp! Igår brände jag precis slut på mitt doftljus jag hade på min toa. Jag fick det av mamma när vi flyttade in i våran nya lägenhet men jag har för mig att det är köpt på Coop för en billig slant. Men bara för att det må va billigt betyder inte det att de lukta dåligt, för oj vad gott det luktar! Som ni ser på bilden har den en doft av vilda bär. Jag rekomenderar detta ljus till alla er för jag älskar det! Jag hade köpt ett nytt om jag inte fick ett annat av mamma på alla hjärtans dag. Vad är erat favorit doftljus?



Apple TV

   - 2014-02-25 † 15:54:00 -

Idag var jag hemma för imorse mådde jag inte så bra.. Men senare mot eftermiddagen hade jag inte alls lika mycket huvudvärk eller halsont. Så jag, mamma och lillebror Neo åkte till elgiganten för att köpa varsin Apple TV till oss. Vi har en gemensam hemma hos pappa och jag ÄLSKAR den! Helt underbar liten sak och att nu ha en egen kommer resultera till massor av Gossip Girl avsnitt för min del! Har ni någon Apple TV hemma?



Space

   - 2014-02-22 † 12:15:00 -

Hallå där ute! Har ni haft det bra medans jag har varit lite off? Jag tänkte i alla fall kika in här och skriva nån rad. Men jaja, gårdagen spenderade jag i min tillfälliga säng (soffan) men mig själv och några bra filmer. Men imorse vaknade minsta lillebror klockan 5.. Pappa och lillebror kom ner då och som tur va fick jag gå upp och lägga mig i pappas säng så jag fick nån typ av sömn inatt. Tur det, annars kanske vi hade haft en dötrött Julia i huset. Vad hade ni för er igår?