† En film du kan se om och om igen

   - 2013-12-30 † 08:00:00 -

 † En bild av en person du kan berätta allt för

   - 2013-12-29 † 13:53:44 -

 † En låt du lyssnar på väldigt ofta

   - 2013-12-28 † 08:00:00 -

 † En bild på mig själv

   - 2013-12-27 † 08:00:00 -

 30 dagars

   - 2013-12-26 † 20:01:00 -

† En bild på mig själv                                            † En låt du gillar
† En låt du lyssnar på väldigt ofta                           † En sanning om dig
† En bild av en person du kan :berätta allt för         † Din profilbild med flest likes
† En film du kan se om och om igen                       † Den person som känner dig bäst
† En plats du gillar att vara på                               † En person du vill vara med
† Hit vill jag åka                                                   † Din favorit plats
† En bild du börjar gråta över                                † Vad jag vill göra nästa sommar
† Någon du saknar                                                † Vilket land var du i senast
† En gång i ditt liv när du var lycklig                       † en bild du gillar på dig själv 
† en bild som gör dig lycklig                                   † En bild som du älskar
† Något du älskar att göra                                      † En bild på ditt rum
† En låt du lyssnar på när du är ledsen                    † Mitt favoritplagg
† Något du gör när du är ensam                             † Någon du träffade nyligen
† Din favorit stad                                                  † En vän du aldrig vill förlora
† En person du litar på                                          † Din favoritsak i rummet
 

Mitt rum

   - 2013-12-23 † 10:00:00 -

 Stallet hela dagarna

   - 2013-12-20 † 12:41:29 -

Helluu! Hela veckan (i princip) har jag hängt i stallet. Min tävlingsponny Rolo (på bilden) har nyss blivit bra från en skada och jag har fått börja rida igång henne med hjälpa av en annan tjej som har henne 1-2 dagar och jag resten. Har precis börjat trava denna vecka och det går himla bra! Åh vad jag är glad att få sitta på hennes rygg igen, det är lycka ♥ Men men, det är lite därför min uppdatering har varit i botten... Ledsen för det.. Men 24e och 25e har jag "ledigt" för att fira jul så då kanske jag kan slänga in något inlägg om jag inte hinner fixa tidsinställda.Tredje advent

   - 2013-12-15 † 19:33:14 -

Godkväll allesammans! Idag är det söndag vilket betyder att det är tredje advent och bara 9 dagar kvar till jul. Kan ni fatta det? Det kan inte jag i alla fall.. Känndes som om det nyss blev 2013 och nu har det snart gått ett helt år, vi är redan inne på jul.. Herregud asså det är ju sjukt! Men jag tycker om julen i alla fall så det är ju bra. Tycker ni om julen?What is it challenge

   - 2013-12-15 † 11:33:06 -

 Kommentera gärna vad nivill se för vidos så fixar jag det!♥Ny video på G

   - 2013-12-14 † 13:34:54 -

 
Idag filmade jag och svea en video. Vi drog fram bygglampan så det blev som värsta studioljuset och allt. Proffsigt! Men i alla fall, om både moviemaker och youtube vill sammarbeta kommer den upp någon gång under dagen/kvällen. Är ni taggade? Vad tror ni det kan vara för video?Världens finaste pojk

   - 2013-12-11 † 15:00:00 -


Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag älskar denna pojk! Han är helt underbar, får mig alltid på bra humör även om jag verkligen varit nere på botten. Han finns där när jag behöver honom och ställer alltid upp för mig. Han bryr sig om mig på ett sätt som bara han och Svea kan, och jag bryr mig om han lika mycket. (Svea med såklart vad trodde du?!) Jag är så sjukt glad att jag får ha honom i mitt liv, det är som en dröm man aldrig vill vakna ur ♥ Jag älskar dig Snö?!

   - 2013-12-11 † 10:00:00 -Ursäkta kass mobilbild...
Var kom all denna snö ifrån?! När jag öppnade dörren igår morgon möttes jag av ett vinterlandskap som inte var där när jag somnade.. Ojojoj säger jag bara.. Bli inte förvånad om jag röjer i diket lite på fredag när jag drar till Svea med epan för att sova där hela helgen.. ;)Godaste lunchen någonsin!

   - 2013-12-10 † 17:51:50 -

Idag fick halva gruppen som har hemkunskap, göra en trerätters middag  lunch. Jag och Vilma gjorde en toast med creme fraich och räkor (format som ett hjärta), sedan till varmrätt gjorde vi plankstek som ni kan se på bilden. Efterrätt blev pannacotta och fy tusan vad gott allt detta var! helt underbart, stolt Julia här asså! Det fula är att jag fortfarande är mätt.. Men med tanke på att vi inte slängde nå mat alls så är det inte så konstigt..
 blogrape

   - 2013-12-08 † 16:59:00 -

Hola amigos!
Nu är jag arg. ok jag är inte arg, jag kan inte vara arg på min finaste flicka. Men som ni kanske har märkt så har Julias uppdatering legat på botten i över en vecka nu, vilket betyder att jag inte har haft något att läsa i ÖVER EN VECKA. sick. Så jag tänkte såhär, varför skulle jag inte kunna skriva en liten blogrape medans Julia sitter och skriver en önskelista, pluggar SO och pratar med mig i telefon!
 
- Ni får förbereda er på att när uppdateringen här ligger på botten så kommer jag rycka in som ett åskmoln och slänga in ett fint litet sött inlägg bara för att bloggen inte ska stå tom och damma!, bara jag som tycker det är en bra idé? Ok vi säger så, tjao :)))